Nevezési információk

NEVEZÉSI DÍJAK ÉS HATÁRIDŐK

A feltüntetett határidők és a hozzátartozó árak, a nevezési díj befizetésével érvényesek, nem az online regisztráció időpontja a mérvadó.

Nevezési díjak

2018. január 17-ig

2018. február 20-ig

Helyszínen

500 m (gyermektáv)

1.000 Ft

 1.000 Ft

1.500 Ft

3 km és 6 km

3.500 Ft

4.000 Ft

5.000 Ft

12 km és 18 km

4.500 Ft

5.000 Ft

6.000 Ft

3 km és 6 km kutyával

3.500 Ft

4.000 Ft

5.000 Ft

Áraink forintban értendőek és a 27 % áfát tartalmazzák.

Ha részt veszel a "Harmóniában a Sporttal" konferencián (http://konferencia.progrun.hu), akkor a 2018-as futóversenyeink egyikén 10% kedvezményt kapsz az aktuális nevezési díjból. Ha ezt a kedvezményt ezen a futóversenyen szeretnéd érvényesíteni, akkor 10%-kal kevesebb összeget utaljál. Nevezéskor mindenképp add meg a "Számlázási adatok" rubrikában a konferenciára kapott jegyed sorszámát.


ELŐNEVEZÉS

A versenyre való nevezéssel a versenyző feltétel nélkül elfogadja a verseny szabályait és etikáját.

Előre nevezni kizárólag a www.progrun.hu oldalon keresztül lehet, 2017. december 17-től 2018. február 20-ig. Előnevezés esetén a nevezési díjat kizárólag banki átutalással lehet megfizetni.

A nevezési díjat a következő számlára kérjük átutalni:

Progrun Kft.

11735177-21066335
 OTP Bank

Közleményben mindenképpen add meg a választott távot, neved és a születési évedet.

2018. február 21. után azokat a regisztrációkat, amihez nem tartozik befizetés, töröljük.

 

Kedves nevező, amennyiben a nevezési díjadat céged vagy egyesületed fizeti, a következő részt figyelmesen olvasd el!

 

Csapatok, egyesületek, cégek figyelem!

Számlát egyesületeknek, cégeknek, gazdasági társaságoknak csak abban az esetben tudunk kiállítani, ha a befizető / utaló (vagyis a vevő) maga az egyesület, cég, stb. Amennyiben magánszemély az utaló (és akár több személy nevében utalhat), akkor számlát csak az Ő nevére tudunk kiállítani.

 

Számlaigénylés menete

1. A nevezésed leadásakor a számlázási adatok részt abban az esetben kell kitöltened, ha az utaló/befizető nem Te leszel.

Figyelem: a számlázási adatok rész kitöltése, nem jelenti automatikus azt, hogy a számlát a megjelölt cég, egyesület, gazdasági társaság nevére állítjuk ki.

2. Miután elküldted nevezésedet versenyünkre, a nevezési díj elutalása, annak a gazdasági társaságnak a feladata, melyre a számlát kéred.

3. Amennyiben a megjelölt gazdasági társaság igényli, utalás előtt díjbekérőt állítunk ki, melyet e-mailben juttatunk el részére. Igényedet e-mail formájában jelezd a következő email címen: konyveles@progrun.hu

4. A befizetés megérkezését követőn a kért számlát 15 napon belül kiállítjuk, és postai úton küldjük az adott cég/egyesület/gazdasági társaság részére.

Az alábbiak figyelmen kívül hagyása esetén, magánszemélytől érkező utalás esetén számla reklamációt nem áll módunkban elfogadni! 

NEVEZÉS LEMONDÁSA, MÓDOSÍTÁSA

Az előnevezést lemondani nem lehetséges. Másik a Progrun Kft. által szervezett versenyre átvezetni nem lehetséges. Befizetett részvételi díj esetén, a nevezés átruházható, amiről a szervezőket írásban kell értesíteni kizárólag a nevezes@progrun.hu email címen, átruházási kérelmet más kommunikációs csatornán (más email címre, telefonon, faxon, szóban, Facebookon, stb.) nem fogadunk el! Az előnevezések átruházása 2018. február 20-ig lehetséges. Ezután semmilyen adatot nem tudunk módosítani, a választott táv sem módosítható.


HELYSZÍNI NEVEZÉS

A helyszínen nevezni 2018. március 4-én reggel 8:00-tól az adott versenyszám kezdete előtt 30 percig bezárólag.

 

NEVEZÉSI DÍJ TARTALMA

  • A versenyen való részvétel joga,
  • chipes időmérés,
  • egyedi befutóérem,
  • ingyenesen letölthető fotók a versenyről
  • orvosi szolgálat,
  • biztosított útvonal,
  • öltözési lehetőség,
  • frissítés a verseny során,
  • ruhatár (értékmegőrzést nem vállalunk!).