Jótékony Futó vagyok!

A "Jótékony Futó vagyok!" program célja, hogy a futóversenyen a résztvevő futók segítségével támogassuk a programban résztvevő alapítványokat:

  • az SOS-Gyermekfalu Magyarországi Alapítványát,
  • a Tappancs Állatvédő Alapítványt és
  • a Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítványt

 A futó döntése, hogy ezen 3 alapítvány közül melyik munkásságával szimpatizál. Ha a III. Holdfény Éjszakai Félmaratonon "Jótékony Futó" szeretnél lenni, legalább egy alapítványt kell támogatni. 

a Jótékony Futókat a III. Holdfény Éjszakai Félmaratonon különböző előnyökben fogjuk részesíteni, mint például az egyedi "Jótékony Futó vagyok!" rajtszám vagy a Versenyközpontban külön sorban veheted át rajtcsomagod, rajtszámod. Fontos tudnod, hogy csak előnevezés esetén tudjuk biztosítani az egyedi rajtszámot.

A futóversenyre a nevezésed leadásakor pipáld be, hogy "Jótékony Futó" szeretnél lenni. Majd utalj át minimum 1.000 Ft-ot az alapítvány bankszámlájára. Utalhatsz nagyobb összeget is, ez a Te döntésed! Fontos: a támogatás a nevezési díjon felül fizetendő és közvetlenül az Alapítvány bankszámlájára kell elutalni az összeget! Az Alapítványok bankszámla számait megtaláljátok alább. 

Ha nevezéskor elmaradt a "Jótékony Futó" bepipálása, akkor is támogathatod ilyen módon az Alapítványt, majd az utalt összeg beérkezések után a közlemény rovatban feltüntetett adatokkal mi már be tudunk azonosítani és felveszünk Téged a Jótékony Futók közé.

Az utaláskor mindenképp a közlemény rovatba írd be a következő szöveget: "Jótékony Futó", a verseny neve, jótékony futó neve, születési éve! 

Váltó esetében egy összegben utaljátok a támogatást és a közleményben a következő szöveget, adatot írjátok be: "Jótékony Futók", verseny neve, csapat neve!


TÁMOGATHATÓ ALAPÍTVÁNYOK
Az SOS 400 gyereknek nyújt szerető és biztonságos otthont, akikről szüleik nem tudnak gondoskodni. Többségük elhanyagolás, bántalmazás, a szülők szenvedélybetegsége, betegsége, halála miatt került az SOS-be. Az SOS-ben a gyerekek nevelőszülőknél, családias környezetben nőhetnek fel.
A Tappancs Állatvédő Alapítvány több mint 15 éve működteti Szeged egyetlen állatmenhelyét, a Tappancs Tanyát, menedéket és új esélyt biztosítva ezzel a térségben bajba került állatoknak.
Leukémiás gyermekek és más malignus vérképzőszervi betegségben szenvedő betegek közvetlen anyagi és tárgyi támogatása, illetve a transzplantált betegek otthonaiban a fél steril szobák, s a megfelelő higiénés feltételek kialakítása, a családok mindennemű segítése!Az alapítvány munkásságáról, illetve a támogatás módjáról részletesen olvashatsz a logóra vagy ide kattintva!Összegyűjtött adomány összege:
Összegyűjtött adomány összege:
Összegyűjtött adomány összege:
55.000 Ft
22.500 Ft
39.500 Ft