Nevezési információk

NEVEZÉSI DÍJAK ÉS HATÁRIDŐK

Először töltsd ki a nevezési lapot, ezután utald el a nevezési díjat! A nevezési lap kitöltése vagy a nevezési díj befizetése önmagában nem elég az érvényes nevezéshez, mindkét feltételnek teljesülnie kell.

A feltüntetett határidők és a hozzátartozó árak a nevezési díj befizetésével érvényesek, nem az online regisztráció időpontja a mérvadó.

Távok 2019. november 28-ig 2020. január 15-ig 2020. október 2-ig Helyszínen
Maraton 42,195 km
7.000 Ft 8.500 Ft 10.000 Ft 14.000 Ft
30 km
6.000 Ft 7.500 Ft 9.000 Ft 13.000 Ft
8 km
5.000 Ft 6.000 Ft 7.000 Ft 10.000 Ft
2-4 fős maraton váltó (Ft/fő)
6.000 Ft 7.000 Ft 8.000 Ft 11.000 Ft
5-10 fős maraton váltó (Ft/fő)
5.500 Ft 6.500 Ft 7.500 Ft 10.000 Ft

Áraink forintban értendőek és áfamentesek.


NEVEZÉSI DÍJ TARTALMA

 • A versenyen való részvétel joga,
 • rajtcsomag,
 • chipes időmérés
 • sms értesítés a futásod időeredményéről a célba érkezés után
 • egyedi befutóérem
 • egyedi technikai futópóló (a helyszíni nevezőknek a verseny után kb. 3-4 hét után postázzuk) - MÉRETTÁBLÁZAT ITT
 • frissítés a verseny során,
 • letölthető oklevél
 • ingyenesen letölthető fotók a versenyről
 • orvosi szolgálat,
 • biztosított útvonal,
 • öltözési lehetőség,
 • zuhanyzás lehetőség,
 • ruhatár (értékmegőrzést nem vállalunk!).


ELŐNEVEZÉS

A versenyre való nevezéssel a versenyző feltétel nélkül elfogadja a verseny szabályait és etikáját.

Előre nevezni kizárólag a www.progrun.hu oldalon keresztül lehet, 2019. október 14-től 2020.október 2-ig. 

Előnevezés esetén a nevezési díjat online felületünkön bankártyával vagy banki átutalással lehet megfizetni.


Banki utalás esetán a nevezési díjat a következő számlára kérjük átutalni:


Pulzus Szeged Futóklub Sportegyesület

OTP Bank

11735177-21454930

Közleményben mindenképpen add meg a verseny nevét, választott távot, neved és a születési évedet, csapat nevezés esetén a csapatnevet.

Amennyiben egy utaláson belül több nevező nevezési díját is szeretnétek elküldeni természetesen lehetséges, ha közlemény rovatba nem férnek el az általunk kért adatok emailben jelezzétek felénk a nevezes@progrun.hu email címen. 

2020. október 2. után azokat a regisztrációkat, amihez nem tartozik befizetés, töröljük.

 

Kedves nevező, amennyiben a nevezési díjadat céged vagy egyesületed fizeti, a következő részt figyelmesen olvasd el!

 

Csapatok, egyesületek, cégek figyelem!

Számlát egyesületeknek, cégeknek, gazdasági társaságoknak csak abban az esetben tudunk kiállítani, ha a befizető / utaló (vagyis a vevő) maga az egyesület, cég, stb. Amennyiben magánszemély az utaló (és akár több személy nevében utalhat), akkor számlát csak az Ő nevére tudunk kiállítani.

 

Számlaigénylés menete

1. A nevezésed leadásakor a számlázási adatok részt abban az esetben kell kitöltened, ha az utaló/befizető nem Te leszel.

Figyelem: a számlázási adatok rész kitöltése, nem jelenti automatikus azt, hogy a számlát a megjelölt cég, egyesület, gazdasági társaság nevére állítjuk ki.

2. Miután elküldted nevezésedet versenyünkre, a nevezési díj elutalása, annak a gazdasági társaságnak a feladata, melyre a számlát kéred.

3. Amennyiben a megjelölt gazdasági társaság igényli, utalás előtt díjbekérőt állítunk ki, melyet e-mailben juttatunk el részére. Igényedet e-mail formájában jelezd a következő email címen: konyveles@progrun.hu

4. A befizetés megérkezését követőn a kért számlát 15 napon belül kiállítjuk, és postai úton küldjük az adott cég/egyesület/gazdasági társaság részére.

Az alábbiak figyelmen kívül hagyása esetén, magánszemélytől érkező utalás esetén számla reklamációt nem áll módunkban elfogadni! 

NEVEZÉS LEMONDÁSA, MÓDOSÍTÁSA

Az előnevezést lemondani nem lehetséges. Másik a Progrun Kft. és Pulzus Szeged Futóklub SE által szervezett versenyre átvezetni nem lehetséges. Befizetett részvételi díj esetén, a nevezés átruházható, amiről a szervezőket írásban kell értesíteni kizárólag a nevezes@progrun.hu email címen, átruházási kérelmet más kommunikációs csatornán (más email címre, telefonon, faxon, szóban, Facebookon, stb.) nem fogadunk el! Az előnevezések átruházása 2020. október 2-ig lehetséges. Ezután semmilyen adatot nem tudunk módosítani.

Befizetett nevezés átruházásának menete:

1. Töltse ki a nevezési lapot, akinek át szeretnéd adni a saját nevezésed.

2. Ha ez megtörtént, küldjél (átruházó) egy emailt a nevezes@progrun.hu email címre, hogy át szeretnéd adni a nevezésed és írd meg, hogy kinek.

3. Ezután a szervezők a nevezési díjadat átvezetik.

A befizetett nevezésed eladásban segítségedre lehet a "Piactér".


HELYSZÍNI NEVEZÉS

A járványügyi helyzetre való tekintettel létrehoztuk az ONLINE HELYSZINI NEVEZÉS felületünket. Ezen felületen korlátozott létszámban van lehetőség nevezni a versenyre, a nevezési díjat banki átutalással vagy bankkártyás fizetéssel lehet kiegyenlíteni. Azon nevezőknek, akik ezen a felületen keresztül neveznek a verseny napján már nem tudunk pólót biztosítani, így számukra 3-4 héten belül postai úton juttatjuk el a pólókat. A helyszíni nevezők a rajtszámukat csak a verseny napján, 2020. október 25-én a Széchényi téren felállított versenyközpontban tudják felvenni, a helyszíni nevezés sor alatt.

Az online nevezési felület 2020. október 24-én 18:00 óráig érhető el. A verseny napján 2020. október 25-én nevezni már nem lehetséges, a pénzkezelés elkerülése végett.

Az online helyszíni nevezés itt érhető el:

http://www.progrun.hu/events/iii-szeged-maraton-helyszini-nevezes/register