III. Szeged Maraton rajtszámátvétel és online helyszíni nevezés

2020. 10. 11. -

RAJTSZÁMÁTVÉTEL ÉS HELYSZÍNI NEVEZÉS

RAJTSZÁMÁTVÉTEL

Az előnevezett versenyzők számára:

2020.október 17-én 14:00 – 17:00 között

2020.október 22-én 16:00 – 18:00 között

A Pille utca 7 szám alatti irodában illetve

2020.október 24-én 14:00 – 17:00 között valamint a verseny napján 2020. október 25-én 06:30-tól az adott táv rajta előtt 10 percig a Szegedi Széchényi téren felállított versenyközpont területén biztosítunk lehetőséget a rajtcsomagok átvételére.

Helyszíni nevezők csak a verseny napján tudják felvenni a rajtszámokat.

Megkérünk minden versenyzőt, különösképpen a szegedieket amennyiben van lehetőségük az alább megjelölt időpontok egyikén vegyék át a rajtcsomagjaikat a tumultus elkerülése végett. Az átvételnél kérünk mindent versenyzőt orrot és szájat eltakaró maszkot viseljetek, és a sorban állásnál a másfél méteres távolságot tartsátok.

ONLINE HELYSZÍNI NEVEZÉS

A járványügyi helyzetre való tekintettel létrehoztuk az ONLINE HELYSZINI NEVEZÉS felületünket. Ezen felületen korlátozott létszámban van lehetőség nevezni a versenyre, a nevezési díjat banki átutalással vagy bankkártyás fizetéssel lehet kiegyenlíteni. Azon nevezőknek, akik ezen a felületen keresztül neveznek a verseny napján már nem tudunk pólót biztosítani, így számukra 3-4 héten belül postai úton juttatjuk el a pólókat. A helyszíni nevezők a rajtszámukat csak a verseny napján, 2020. október 25-én a Széchényi téren felállított versenyközpontban tudják felvenni, a helyszíni nevezés sor alatt.

Az online nevezési felület 2020. október 24-én 18:00 óráig érhető el. A verseny napján 2020. október 25-én nevezni már nem lehetséges, a pénzkezelés elkerülése végett.

Az online helyszíni nevezés itt érhető el:

http://www.progrun.hu/events/iii-szeged-maraton-helyszini-nevezes/register

NEVEZÉS ÁTADÁSA ÉS TÁVMÓDOSÍTÁS

Mivel a rajtszámok már kiosztásra kerültek a nevezés lezárását követően, így a nevezési rendszerbe már nem tudunk belenyúlni. Emailen(nevezes@progrun.hu) keresztül fogadunk módosításokat 2020. október 23-ig. Ezeket a módosításokat az időmérő rendszerben átvezetjük, azonban a rajtlistában már nem tudjuk az új versenyző adatait felvezetni. Az eredménylistán jól fog szerepelni, azonban a rajtcsomagot az eredeti nevező neve alatt kell felvennie. A helyszínen lesz lehetőség az infopontnál (helyszíni nevezés mellett) átiratni és módosítani a nevezéseket, ehhez egy nevezés átadása és/vagy távmódosítás űrlapot szükséges kitölteni és leadni. Rajtszámot már nem tudunk cserélni, az eredetileg legyártott rajtszámmal kell a távot teljesíteni, azonban a nevet át tudjuk írni, hogy az eredménylistán helyesen szerepeljen. Pólót korlátozott számban tudunk cserélni.