Információ a V. Szegedi Jótékonysági Félmaraton rajtszámátvételével és helyszíni nevezésével kapcsolatban

2019. 11. 27. -

RAJTSZÁMÁTVÉTEL ÉS HELYSZÍNI NEVEZÉS

RAJTSZÁMÁTVÉTEL

Az előnevezett versenyzők számára szombaton és vasárnap is lesz lehetőség a rajtcsomagok átvételére a versenyközpont területén felállított sátrakban. Rajtcsomag átvétel: 2019.11.30 SZOMBAT 14:00 – 16:00 2019.12.01 VASÁRNAP 7:15 – 10:15 (kivéve gyerektáv: 7:15 – 9:45) Megkérjük a szegedi versenyzőket, amennyiben van lehetőségük kijönni a versenyközpontba a szombati napon vegyék át a rajtcsomagokat a rajt előtti tumultus elkerülése végett.

HELYSZÍNI NEVEZÉS

Helyszínen nevezni csak VASÁRNAP lehetséges, a versenyközpontban felállított sátrakban 7:15 – 10:15-ig. A helyszíni nevezéshez péntek estétől elérhetővé tesszük az online helyszíni nevezés linkjét. Így otthonról be tudtok már előre regisztrálni, és a versenyközpontban a helyszíni nevezésnél csak a neveteket kell bemondani. Lesz lehetőség a helyszínen is tabletről kitölteni az Űrlapot, illetve mobilról vagy a RaceUp applikációból is elérhető lesz a felület. A helyszíni nevezőknek pólót korlátozott számba tudunk adni, miután elfogytak a pólók vagy nincs megfelelő méret, utánrendelve körülbelül a versenyt követő egy hónap múlva (ünnepek miatt január közepén várható) postai úton küldjük meg.

VERSENYKÖZPONT CÍME:

SZTE Sportközpont 6725 Szeged, Hattyas u. 10.

NEVEZÉS ÁTADÁSA ÉS TÁVMÓDOSÍTÁS

Mivel a rajtszámok már kiosztásra kerültek a nevezés lezárását követően, így a nevezési rendszerbe már nem tudunk belenyúlni. Ezért emailen keresztül nem fogadunk el már módosításokat. A helyszínen lesz lehetőség az infopontnál (helyszíni nevezés mellett) átiratni és módosítani a nevezéseket, ehhez egy nevezés átadása és/vagy távmódosítás űrlapot szükséges kitölteni és leadni. Rajtszámot már nem tudunk cserélni, az eredetileg legyártott rajtszámmal kell a távot teljesíteni, azonban a nevet át tudjuk írni, hogy az eredménylistán helyesen szerepeljen. Pólót korlátozott számban tudunk cserélni. Megkérünk mindenkit emailben és telefonon ne érdeklődjetek rajtszámátvétellel és módosítással kapcsolatban, mert jelenleg nincs kapacitásunk ezek megválaszolására.