Nevezés újra nyitva a IX. Mezei Futóverseny és Kutyás Futásra

2021. 01. 19. - rendezvények

A koronavírus terjedésének megakadályozása miatt Magyarország kormánya 2021. február 1-éig meghosszabbította a vészhelyzetet, melynek értelmében a kültéri rendezvényeket betiltották. Ezen intézkedések visszavonásig érvényesek.

A jogszabályok betartása mellett, 2021. március 21-ére meghirdetjük a IX. SFI Nutrition Mezei Futóverseny és Kutyás Futás rendezvényünket, amennyiben a verseny megrendezésére nincs lehetőség, a résztvevők a választott versenytávokat virtuális formában teljesíthetik 2021. március 21-e és 2021. április 11-e között.

Amennyiben a hatályos jogszabályok engedik a verseny megrendezését, megtartjuk a rendezvényt, azonban lehetőséget biztosítunk a virtuális teljesítésre is, minden résztvevő eldöntheti milyen formában szeretné a versenyt teljesíteni.

Azon versenyzőink, akik rendelkeznek a 2020. április 26-ai versenyre érvényes nevezéssel, számukra a részvétel biztosított, további teendőjük nincs a regisztrációval kapcsolatban, a nevezésük automatikusan átkerül a 2021. március 21-én megtartandó futóversenyre, amennyiben csak virtuálisan szeretnéd teljesíteni a távodat, nevezz be a virtuális távra, jelezd nekünk e-mailen (nevezes@progrun.hu) és a nevezési díjadat átvezetjük a virtuális eseményre.